Verzorgen van uw boekhouding

Iedere ondernemer is verplicht een boekhouding te voeren en zijn financiële gegevens juist te administreren. Vanzelfsprekend kunt u dit zelf doen of kunt u iemand in dienst nemen die deze werkzaamheden voor u uitvoert. Het is echter ook mogelijk om dit door een betrouwbaar administratiekantoor te laten doen.

In beide gevallen kan Care Fullservices kan u hierbij van dienst zijn!

Indien u uw financiële boekhouding in eigen beheer (door uzelf of een personeelslid) wilt laten invoeren, kunnen wij u hierbij helpen. Wij kunnen het juiste rekeningschema voor u opstellen, de correcte vaste gegevens voor u invullen en u of één van uw medewerkers op weg helpen om de boekhouding met behulp van een boekhoudprogramma correct in te gaan voeren. Als u dan van tijd tot tijd tegen vragen of problemen aanloopt, staat u niet alleen: er staat altijd iemand achter u om u weer verder te kunnen helpen.

Periodiek kunnen wij uw boekhouding beoordelen en indien noodzakelijk corrigeren. U ontvangt dan een helder advies hoe u uw boekhouding nog beter op orde kunt krijgen.

Vanzelfsprekend kunnen wìj ook de boekhouding voor u inboeken. Dit kan bij ons op kantoor, maar indien u daar prijs op stelt, kan dit ook periodiek bij u worden gedaan met behulp van een laptop. Dit heeft diverse voordelen: u hoeft de administratie niet te verzamelen, weg te brengen en later weer op te halen, u heeft de administratie altijd gewoon bij de hand en er is direct contact mogelijk indien u of wij vragen zouden hebben over de administratie. Kortom: u heeft er verder geen omkijken meer naar!

Vanuit de jaarlijkse boekhouding kan vervolgens de jaarrekening worden gemaakt, kunnen de belastingaangiftes worden ingediend en kunnen er tussentijdse financiële overzichten worden opgesteld.